Oddelek za umetnostno zgodovino

Izbrana poglavja in seminar iz slovenske umetnosti srednjega veka

Študente obveščamo, da z letnim semestrom 2022/23 izvedbo predmetov UZ2 Seminar iz slovenske umetnosti srednjega veka in UZ2 Izbrana poglavja iz slovenske umetnosti srednjega veka prevzema doc. dr. Gašper Cerkovnik.

N.B. To pomeni, da bo doc. dr. Gašper Cerkovnik v junijskem in avgustovskem izpitnem obdobju tudi odgovoren za ocenjevanje predmetnih obveznosti študentov, in sicer vključno za študente, ki so katerega od obeh predmetov morebiti poslušali še pri prof. dr. Samu Štefancu.

O letošnji vsebini seminarja si lahko preberete tukaj, o vsebini izbranih poglavij pa tukaj.

N.B. Po fakultetnih pravilih lahko študentje (prvič ali ponovno vpisani) v oddelčnem tajništvu (obrazec je na voljo tukaj) enkrat zamenjajo notranji in enkrat zunanji izbirni predmet v letniku, v katerega so vpisani, in sicer v petnajstih dneh po začetku letnega semestra. To lahko naredijo, če se novi predmet izvaja v letnem semestru (ne glede na čas izvajanja predmeta, ki ga opuščajo), če je predmet v košarici izbirnih predmetov ustrezne stopnje, če so še prosta mesta na novoizbranem predmetu in če izvedba tega predmeta to omogoča.

 

Notices

The Central Humanities Library

OHK FF departmental libraries during Easter holidays

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Department of Geography

Change of Office Hours Mojca Ilc Klun

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katarina Katja Predovnik

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Jasmina Markič