Oddelek za umetnostno zgodovino

13. oktober: Zamenjava notranjega ali zunanjega izbirnega predmeta za študente FF

Spoštovane študentke, spoštovani študenti!

 

Naj samo spomnim, da je rok za zamenjavo zunanjega izbirnega predmeta sicer 15. oktober, a ker letos 15. oktober pade ravno na nedeljo, vse vljudno prosim, da vlogo (obrazec je na povezavi spodaj), pošljete do petka, 13. oktobra 2023, do 14. ure, da menjavo naredimo pravočasno in da bodo pri predmetih še prosta mesta. Če namreč prostih mest ne bo, vas bom morala še poklicati, da mi sporočite alternativo.

V upanju, da na koncu vsi dobite tiste predmete, ki si jih želite, vas lepo pozdravljam.

 

Majča Korošaj

 

Dodajam navodila, ki so objavljena na spletni strani FF:

 

Študentka (prvič ali ponovno vpisana ali s podaljšanim statusom) lahko - v rokih in pod pogoji navedenimi v nadaljevanju - enkrat zamenja notranji in enkrat zamenja zunanji izbirni predmet v letniku, v katerega je vpisana, pri čemer zamenjavo uredi v oddelčnem tajništvu po elektronski pošti (obrazec je na voljo tukaj), in sicer:

  • do 15. oktobra tekočega študijskega leta, ne glede na to, kdaj se predmet izvaja, če je predmet v košarici izbirnih predmetov ustrezne stopnje, če so še prosta mesta na novo izbranem predmetu in če izvedba tega predmeta to omogoča;
  • v petnajstih dneh po začetku letnega semestra, če se novi predmet izvaja v letnem semestru (ne glede na čas izvajanja predmeta, ki ga opušča), če je predmet v košarici izbirnih predmetov ustrezne stopnje, če so še prosta mesta na novo izbranem predmetu, in če izvedba tega predmeta to omogoča.

Obvestila

Oddelek za pedagogiko in andragogiko

ODPRTOST TAJNIŠTVA

Oddelek za arheologijo

Sprememba GU Katarina Katja Predovnik

Oddelek za slovenistiko

Na OŠ Vipava imajo objavljen razpis za učitelja slovenščine

Oddelek za slovenistiko

Razpis za PDM učitelj slovenskega jezika

Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Sprememba govorilnih ur