Oddelek za umetnostno zgodovino

V Muzeju in galerijah mesta Ljubljane iščejo okrepitve

Spoštovani,  

 

V Muzeju in galerijah mesta Ljubljane je spet napočil čas, ko iščemo okrepitve in se veselimo novih sodelavcev, ki bi skupaj z nami navdihovali naše obiskovalce. 

Iščemo komunikativne, zanesljive, natančne, prilagodljive, vsestranske in zavzete animatorje pedagoških delavnic za vrtce in 1. triado OŠ, animatorje rojstnih dni za otroke stare od 4 do 10 let, vodiče osnovnošolskih in srednješolskih skupin in vodiče odraslih obiskovalcev razstav.

 

Ponujamo sodelovanje na dveh priljubljenih muzejskih lokacijah v Ljubljani ter:

  1. možnost dolgoročnega sodelovanja;
  2. prilagodljiv urnik dela (pedagoški programi dopoldan, rojstni dnevi popoldan in čez vikende, čuvanje razstav kadarkoli);
  3. razvijanje komunikacijskih veščin, koristnih za vse življenje;
  4. brezplačna izobraževanja s področij pedagogike, retorike, komunikacije, obvladovanja konfliktov, timskega dela;
  5. neformalno pridobivanje znanj s področja delovanja muzeja: vpogled v muzeologijo, interpretacijo dediščine, zgodovino, arhitekturo;
  6. stik s kustosi in strokovnjaki najrazličnejših področji muzejskega delovanja;
  7. možnost dela na eni ali več lokacijah;
  8. plačilo od 7,00 do 17,00 eur/uro. 

 

Vabimo v tesno povezano ekipo zunanjih sodelavcev iz vrst študentov zgodovine, umetnostne zgodovine, anglistike, geografije, arheologije, predšolske vzgoje, razrednega pouka, pedagogike in drugih humanističnih ter družboslovnih smeri.

 

12. februarja, ob 16:00 prisrčno vabimo vse zainteresirane v Mestni muzej Ljubljana, Gosposka 15 – organiziramo namreč pravi muzejski informativni dan! Predstavili bomo naše delo, to pa bo tudi čudovita priložnost za vsa vprašanja glede dela v muzeju in priložnost, da se udeleženci odločijo, ali smo prava izbira za njih. (Zainteresirane prosimo, da nam svojo udeležbo sporočijo na: prijava@mgml.si)

 

Prijave na delovna mesta bomo zbirali do 18. februarja na elektronskem naslovu prijava@mgml.si.

 

Med 15. in 24. februarjem bomo zainteresirane povabili na razgovor, v marcu pa bomo za izbrane kandidatke in kandidate izvedli izobraževanje s področja muzejskega dela, učinkovite komunikacije, vodstvenih veščin in muzejske pedagogike.

 

Za bolj podrobne informacije in natančnejša navodila se zainteresirani lahko obrnejo na našo spletno stran: https://mgml.si/sl/mestni-muzej/novice/1289/iscemo-vodice-in-animatorje-za-pedagoske-in-andragoske-programe-v-mestnem-muzeju-ljubljana-in-plecnikovi-hisi/

 

Za dodatne informacije smo vedno dosegljivi na prijava@mgml.si  ali na telefonski številki 01 24 12 506 od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro.

 

 

Obvestila

Oddelek za psihologijo

Uradne ure strokovne službe oddelka za psihologijo

Oddelek za slovenistiko

Razpis za zaposlitev učiteljice/učitelja slovenščine na OŠ Vide Pregarc (Ljubljana Moste)

Oddelek za prevajalstvo

Join RWS Campus Online 2024!

Oddelek za prevajalstvo

Uradne ure tajništva Odd. za prev. (22. 4. – 26. 4. 2024)

Oddelek za muzikologijo

Sodelovanje na kolokviju (Gradec-Ljubljana-Zagreb)